Translate

PROJECTES EDUCATIUS

TALLER DE DANSA EN FAMÍLIA RELACIONAT AMB L’ESPECTACLE 
OBJECTU: ARIADNA


Proposem despertar el món dels sentits a través del cos i del seu moviment per crear un espai de socialització entre pares i fills.
Utilitzarem colors, formes, textures, sons i músiques tot explorant el joc tradicional de la nostra cultura popular.

TALLERS DE CREACIÓ RELACIONATS AMB L’ESPECTACLE A LA D3

Els tallers de creació són una proposta per a escoles i/o centres culturals  on els nens interactuen amb les ballarines per a recrear gran varietat de jocs convertint-los en jocs ballats.
Contem amb tres tipus de tallers:
PERDUTS EN LA DANSA: Taller de jocs de lògica espacial
VIATGE EN DANSA: Taller de jocs d’imitació
ELS SONS DE LA DANSA:  Taller de jocs rítmics i musicals


CREACIÓ DE COREOGRAFIES PER A ESCOLES D’EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO
Organitzem coreografies temàtiques per a tots els cursos de l’escola per a confeccionar un espectacle escènic per a oferir als pares en una mostra en dates de festivitats escolars.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA EN PROJECTES EDUCATIUS
Som docents de dansa per a nens des de fa 13 anys en tot tipus de centres (escoles de dansa; escoles de música; centres culturals; escoles d’ infantil, Primària, ESO)
Hem participat en diversos PROJECTES EDUCATIUS per apropar la dansa a les escoles:
· Tot dansa 2012: projecte participat pel Mercat de les Flors, l'Institut d'Educació de Barcelona i l'Institut del Teatre per apropar la dansa contemporània als Instituts d'Ensenyament Secundari públics de Barcelona.
· Estruch en Viu el 2012: programa adreçat a grups d'escoles de Sabadell que van a conèixer d'aprop els artistes que treballen en residència a Ca l'Estruch de Sabadell i les seves obres.
· Projecte Escoles el 2011: projecte de l’escola d’arts escèniques Trivium, del Comú de Sant Julià de Lòria d’ Andorra per apropar la dansa, la música i el teatre a les escoles de de Sant Julià de Lòria).
· Projecte Viu i descobreix la dansa el 2008: projecte per apropar la dansa als instituts de secundària de Terrassa.